Autumn Haul


Независимо дали ни се иска или не, времето значително си застудя и е време за по-дългите ръкави, дънки и затворени обувки. Не знам защо, но лично на мен ми е много трудно да си купувам дрехи за есенно-зимния период, в следствие на което гардероба ми изпитва голям дефицит. За това реших, че е време и аз да се заредя за сезона и пообиколих магазините. В следващите редове ще видите и нещата, които купих.

Първо ще започна с този тренч. От доста време исках да си намеря такъв и най-накрая успях. Беше последният в магазина и се оказа точно моят размер, така че явно си ме е чакал да го зебележа. В началото не ме грабнаха особено копчетата, но когато го облякох се оказа, че изобщо не са толкова фрапиращи.


Също така си харесах тази синя рокличка и ризка на сърчица. Доста са тънки, но аз просто не си падам по дебели дрехи и не мога да ги нося, за това дори и зимата ходя с леки дрехи. Роклята е с 3/4 ръкави и ще стои прекрасно с ботуши и черен клин например. Ризката пък се съчетава много добре с тъмни дънки, като разбира се върху нея може да се метне и сако.



Също така имах нужда и от ботуши и се спрях на тези от естествена кожа.


По принцип съм голям маниак на чанти и не можах да устоя да не си купя, така че ето го и новото попълнение към колекцията. Доста е големичка, но исках да мога да събирам вътре кутията ми с обяда за работа :) .


Взех си и две сака с дълги ръкави в бежов и черен цвят, под които да мога да нося тениски.


А сега и една придобивка идеална за хладните есенни вечери пред телевизора, а именно одеялца. Взехме си две - това на снимката и същото в лилав цвят. В момента ги продават в Била с точки. Много са мекички и пухини.



CONVERSATION

0 коментара:

Post a Comment