5 Маникюра С Водни Лепенки


Водните стикери за нокти са един от най-лесните начини да си направите сами интересен маникюр. Аз много обичам да ги използвам когато нямам много време, но все пак искам да имам красив и ефектен маникюр. В днешният пост ще ви покажа пет вида водни лепенки и какво сътворих с тях. 

Всички стикери, които ще използвам са на бранда Nicole Diary, чиито продукти може да намерите в Amazon и Aliexpress. Имат страхотен набор от декорации за маникюр, водни лепенки, печати, лакове за нокти и много други. Ако си купите нещо може да използвате този код Ma2016 в бележките към поръчката и ще ви изпратят малък подарък на стойност 2-5 долара. 



Започвам с един много летен маникюр, нищо че лятото почти свърши. На средният и безименен пръст съм нанесла два слоя от Golden Rose Color Expert 02, а на останалите - Golden Rose Color Expert 51. Като акцент съм добавила от водните лепенки на безименния пръст, а на съседния съм добавила метална декорация котва от Born Pretty Store. 


Следващият маникюр е с малко винтидж привкус. На всички нокти съм нанесла два слоя от Golden Rose Color Expert 92. От водните стикери съм добавила на показалеца и безименния пръст. 


Продължавам с още един маникюр идеален за летните дни. На палеца и показалеца съм нанесла Golden Rose Paris 245, на средния и кутрето - Golden Rose Color Expert 15, а на безименния отново от белия лак. Върху него съм добавила и флоралните ваденки. 


За следващата идея съм нанесла от черния лак на Perfect на всички нокти и съм добавила от водните стикери с фламинго на показалеца и безименния пръст. 


Финалното ми предложение е идеално за края на лятото, когато птичките се събират и се подготвят за дългия път на юг. Тук съм използвала Flormar 423 на всички нокти. След това с гъбичка и бял лак добавих облаците, а птичките са водните стикери. 


Ето и линкове към все още наличните ваденки (само тези с фламингото не мога да открия в магазина вече):

Изключително лесно се работи с водните стикери и се получават страхотни резултати. А вие използвате ли ги за вашият маникюр?

CONVERSATION

0 коментара:

Post a Comment