Лесен Есенен Маникюр


Здравейте! В днешният пост ще ви представя един много лесен маникюр, който е подходящ за есента. Можете да си го направите сами в къщи много бързо и лесно. 

Цветовете на есента безспорно са тъмно червеното, кафявото и златното. За този маникюр нанесох два слоя тъмно червен лак с кафяви оттенъци и след като изсъхна добавих златен брокатен лак с гъбичка на върха на ноктите. Комбинацията е изключително елегантна и класическа.


Базовият цвят, който използвах е Golden Rose Color Expert 78. Изключително красив тъмно червен лак, много силно пигментиран. За издръжливостта не мога да кажа нищо, тъй като на моите нокти всичко издържа над 1 седмица дори без топ лак. Четката е широка и лично на мен не ми е много удобна. Аз предпочитам по-малките четки, защото с тях имам повече контрол при нанасянето. Количеството му е 10,2 мл, а цената около 2лв.


Интересното при този лак е, че когато сте в стая цветът е по-тъмен с кафяви оттенъци, а когато сте навън на естествена светлина цветът изглежда по-светъл и с червен оттенък. Може да видите разликата на следващите снимки:



Златният брокатен лак също е на Golden Rose. С тънка четка е и е номер 113.


За да направите маникюра нанесете два слоя от тъмно червеният лак и го оставете да изсъхне. Поставете върху гъбичка от брокатеният лак и го нанесете на половината нокът с леки потупвания. Вторият слой златно нанесете само на върха на нокътя. Нанесете топ лак и сте готови. Ако искате да видите как да си направите този есенен маникюр може да гледате и клипчето в канала ми в Youtube: https://youtu.be/I72iHzWGm6Y


А вие имате ли любими комбинации за есента?










CONVERSATION

0 коментара:

Post a Comment