Любими лакове на Flormar


Здравейте! В днешната публикация реших да ви покажа любимите си лакове за нокти на марката Flormar. 

Като цяло харесвам много лаковете на тази марка, защото са много пигментирани и е достатъчно да се нанесе един слой, за да получите желания цвят, а също така и са на много достъпна цена.

Започвам с двата лака, които са ми най-любимите от всички, които имам. Това са Flormar 392 Holographic Silver в ляво и Flormar 394 Golden Orchid в дясно.


И двата са глитерни лакове с много лъскави и блещукащи частици, като при тях са необходими два слоя за да получите цвят и плътност.  Ето така изглеждат на ноктите:



Снимките са от другият ми блог, където може да намерите туториали за дизайните, или може да ги видите в Youtube: Розичката и Абстрактните линии .

Следващият лак е от колекцията Icy Top и представлява отново глитер с бели и черни точки, чертички и хексагони. Може да се използва в комбинация с всякакви по-светли цветове, но на мен лично ми харесва най-много върху сива основа. Точният номер е Flormar IT02.


Flormar 417 е светло графитено сиво, с много добра плътност и пигментация.


На следващата снимка може да видите съчетанието на този лак с по-горния Icy Top.


Следващите два цвята също са плътни и много покривни - Flormar 425, тъмно лилав подходящ за есенно-зимния период и Flormar 423, светло синьо пастелно, идеално за летните сезони.



Ето така изглеждат и на ноктите:



Туториал за слънчогледа и цветята.

И накрая последният ми любимец е матиращият топ лак на Flormar. По принцип не харесвам обикновените, придаващи блясък топ лакове и почти никога не ги използвам. Харесвам много матираните лакове и този топ лак върши прекрасна работа, когато искате да постигнете матов ефект на ноктите.


Ето тук съм използвала матиращият топ лак:


Туториал тук.

А вие имате ли любими цветове от марката?

CONVERSATION

3 коментара:

  1. Откъде си купи холо лаковете?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мисля, че бяха от Елитис във Варна.

      Delete
  2. Откъде си купи холо лаковете?

    ReplyDelete