Avon Nutra Effects гел-крем и пяна за почистване на лице - ревю


Здравейте. В днешният пост ще ви представя впечатленията си от два продукта от новата серия на Avon - Nutra Effects. 

Аз си взех гел крема и почистващата пяна за лице от серията Balance, които са за матиране и хидратиране.

Първо искам да ви поговоря за крема. Той съдържа семена от чия, антиоксиданти и витамини. Кремът не съдържа мазнини и е перфектен за смесена и мазна кожа. Опаковката е стъклено бурканче и съдържа 50 мл. продукт. Използвам гел крема вече месец и мога смело да кажа, че това е най-добрият матиращ крем за лице, на който съм попадала. С него кожата ми остава матирана в продължение на 8-9 часа, което не се е случвало с никой от предишните ми кремове за лице. Харесва ми консистенцията - усеща се много леко когато е нанесен на лицето и попива много бързо. Също така е икономичен - със съвсем малко количество успявам да хидратирам лицето си. Единственото нещо, което не ми харесва е бурканчето. Доста е тясно в горната част и ще бъде малко трудно да бъркаш с пръст, когато продукта намалее. Аз лично предпочитам такива продукти да са в тубички.



Следващият продукт е почистващата пяна за лице. Нейната опаковка е пластмасова с помпичка, а продукта е 150 мл. С едно натискане на помпичката излиза продукт, който е напълно достатъчен за измиване на цялото лице. Ползвам пяната сутрин и вечер. Измива добре и след нея не чувствам лицето си супер сухо и опънато, което ми харесва.


И двата продукта имат приятен и лек аромат, но не мога да определя точно на какво ми миришат. В заключение мога да кажа, че наистина много ми допадна тази серия на Avon и определено бих си закупила продуктите отново. И двата продукта са на страхотна цена - гел крема е за 8,50, а пяната 6,5 лв. Надявам се само с течение на времето да не променят формулата на продуктите, както се е случвало и преди.

А вие изпробвахте ли продуктите от серията Nutra Effects?



CONVERSATION

0 коментара:

Post a Comment