Afrodita Body Scrub - Ревю



В днешната публикация ще ви представя впечатленията си от скраба за тяло на Afrodita. 

Попаднах на този скраб в Кауфланд. Беше намален на 3,50 лв от около 5 лв. Нещото, което ме привлече определено беше аромата - невероятен свеж и летен. Имаше няколко различни аромата, но мен ме грабна този на манго и диня и затова си взех него.  Другите налични аромати бяха шоколад и зелено кафе, краставица и зелен чай, кокос, рози.

Скрабът е в пластмасово бурканче с капачка винт и е 350 мл. Срокът на годност е 6 месеца след отварянето, но при редовна употреба би трябвало да успеете да го изхабите за около 3-4 месеца. Аз го ползвам вече от месец и половина и не съм изхабила повече от 1/3. Активните съставки са следните:
  • натурална глина (хума) - успокоява кожни раздразнения, абсорбира замърсяванията и излишния мазен серум
  • масло от шея (карите) - повишава нивото на хидратация, защитава и омекотява кожата
  • натурални пилинг частици - осигуряват нежна ексфолиация
Използвам го 2-3 пъти в седмицата. Ексфолиращите частици не са твърде малки и си вършат работата много добре. След като го използвам кожата ми е гладка и мека и ухае прекрасно в продължение на няколко часа. Консистенцията на скраба е гъста, но се разнася лесно върху кожата с кръгови движения.



Единственото нещо, което не ми харесва е самата опаковка. Заема доста място и не е много удобно да бъркаш с пръсти вътре. Определено тубичката би била по-подходяща.

А вие какъв скраб за тяло използвате?

CONVERSATION

0 коментара:

Post a Comment