Списание Grazia - Септември 2015


Този месец подаръците в Грация са от Decleor. Не си бях купувала скоро списанието, но този месец реших да пробвам двете мострички от продуктите. Измежду страниците има и мостри на серум и крем за изглаждане на тена от L'occitane. Също така получавате и талон за 20% отстъпка от продуктите на Decleor в Douglas и BeautyZone.

Първата мостра от Decleor е BB крем за 24 часова хидратация Hydra Floral Multi-Protection. Получавате 10мл. продукт с цвят medium. Стандартната опаковка е от 40мл. и струва около 45лв. Кремът има и слънчезащитен фактор 15.

Продуктът е с много лека консистенция и когато го нанесете на лицето усещането е все едно не сте си сложили нищо. Попива много бързо и изобщо не се забелязва. Покривността му е почти нулева. Определено с него не може да прикриете някакви несъвършенства по кожата. Но ако имате хубава кожа този BB крем ще ви хареса със сигурност. Подходящ е за нормална и по-суха кожа. Моята е мазна и след два часа започнах да лъщя.


Втората мостра, която получавате е на почистващо мляко с етерично масло Aroma Cleanse. Количеството е 50мл. Оригиналният продукт се предлага в два размера - 200мл и 400мл, а цената му е около 40-50лв за голямата опаковка. Аромата е лек и приятен. Почиства лесно сенки, но за спирала трябва да поседи доста, за да успее да я разтвори. Не виждам нищо специално в този продукт и не смятам, че се различава много от обикновено почистващо мляко от 7лв. например.


Вътре в списанието може да откриете и мострички на серум и крем за лице за изглаждане на тена от L'occitane. Оригиналният крем за лице е 50мл. и струва 74лв., а серума е 30мл за 86лв. На мен тези мостри ми стигнаха за 3 пъти. Първо се нанася серума и след като поеме в кожата се нанася и крема. И двата продукта са с екстракт от божур, какъвто беше и аромата им. Лично на мен много ми харесаха тези продукти. След нанасяне кожата става много гладка, мека и хидратирана. Тенът се изравнява и се получава естествено сияние на кожата.


Това бяха подаръците този месец в Грация. Следващият път ще има червено червило от тяхната колекция.

CONVERSATION

0 коментара:

Post a Comment