Червила с Блясък на Essence - Ревю


Здравейте! В днешният пост ще ви представя две от новите червила с блясък на Essence от колекцията Sheer & Shine. 

Това не са типичните червила със силен цвят. Тези придават много лек цвят на устните, но пък имат страхотен блясък. Подходящи са за сухи устни, защото няма да ги изсушат допълнително и няма да подчертаят недостатъците. Нанасят се много лесно, като на един слой почти не се забелязва цвета, но ако повторите няколко пъти ще постигнете лек ненатрапчив цвят. На устните се усещат много леко и приятно.


Опаковката е пластмасова, като капачката е леко прозрачна и е в цвета на червилото вътре, така че лесно може да се ориентирате.
Не очаквайте голяма издръжливост от такъв тип червила. Тези издържат около 2 часа без ядене и пиене, като след първия час блясъка започва леко да изчезва, но на устните остава лек и нежен цвят. Изключително подходящи са за ежедневието и ако не харесвате наситени цветове.

Цената е 4.39 лв. Налични са 12 различни цвята. Може да ги откриете навсякъде, където се предлагат продуктите на марката.

Аз си избрах 08 Be Happy и 12 Candy Love. Be Happy е като класическо червено в гилзата, но на устните придава много лек ненатрапчив червеникав цвят. Candy Love е  розов цвят със студен подтон. И двете стоят много естествено на устните.





А вие имате ли някои от цветовете от тази колекция?

CONVERSATION

0 коментара:

Post a Comment