Essence All About Bronze Палитра - Ревю


All About... Bronze е една от четирите нови палитри от есенната колекция на Essence. Останалите са All About... Nudes, All About... Roses и All About... Grays.

Всяка палитра се състои от 8 цвята, светли и тъмни, подходящи както за опушен грим, така и за всякакви други визии. Цената е 8,79 лв. и може да ги намерите по щандовете на марката.

Дълго се колебаех дали да си взема бронзовата палитра или тази със сивите цветове. И двете изглеждаха страхотно, но в крайна сметка се спрях на бронзовата, защото смятам, че тези цветове ми отиват повече. И осемте сенки в All About...Bronze палитрата са с блясък, което може да не се хареса на всеки, ако предпочитате да смесвате матови с блестящи сенки. В този случай ще ви се наложи да използвате и друга палитра и няма да може да създадете визия само с тази. На мен лично не ми пречи липсата на матови цветове. В другите палитри бяха съчетани, както матови, така и блестящи цветове, така че с тях спокойно може да се създаде цялостна визия без да използвате други сенки.

Опаковката е пластмасова с прозрачен капак, който ви позволява да видите цветовете вътре. Затваря се плътно и не би се отворила сама при пътуване например. Количеството на сенките е 9,5 грама.

Цветовете в тази палитра са в кафяво-златната гама, подходящи са за ежедневието и за предстоящите коледни празници. На горния ред има топли, неутрални цветове, а на долния - по златисти тонове.



Това са суочовете, нанесени с пръст по един слой.



Както виждате от снимките тук пигментацията е изключително добра, но в действителност когато се нанесат на клепача изобщо не изглеждат така. Нанесени без база, цвета едвам се забелязва. С база са малко по-пигментирани, но пак не се постига наситеността от снимката. Ако искате по-интензивен цвят ще трябва да се напластят 2-3 слоя.  Освен това се разпрашват доста. Без база издържат около 5 часа, а с база - около 8.

Ако търсите нещо евтино за ежедневен, ненатрапчив грим, подходящ за работа или училище, може да им хвърлите едно око. 

А вие пробвали ли сте палитрите?

signature_maggie

CONVERSATION

0 коментара:

Post a Comment