Beach Essentials - Нещата, които си нося на плажаЗдравейте! В разгара на летните почивки реших да ви споделя кои са нещата без, които не отивам на плажа. 
Започвам с най-важното нещо, а именно плажната кърпа. Тази съм си я купувала от Била преди 2 години с точки. Невероятно мека е, изключително плътна и доста голяма. 

Никога не отивам на плажа и без капела и слънчеви очила. Шапката предпазва както лицето, така и главата от прегряване :D. Често ми се случва, ако стоя продължително време на слънце без шапка после да ме боли ужасно много главата, затова никога не я забравям. Очилата пък предпазват от навлизането на вредните ултравиолетови лъчи. Винаги използвайте очила със защита! Обикновените слънчеви очила само увреждат още повече, защото разширяват зениците и лъчите проникват още по-лесно. 


Следващите три неща на снимката са любимата ми слънцезащита:
  • Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF20 - откакто използвам това олио никога не съм изгаряла. Нанасям го още вкъщи, за да попие хубаво в кожата. Издържа и прилично време във водата, но след това винаги го подновявам
  • Bioderma Photoderm Max SPF50 - изключително съм доволна от това кремче. Миналата седмица си направихме екскурзия до седемте рилски езера и лицето ми беше единствената неизгоряла част от мен, благодарение само на крема :D.  Подходящ е за мазна кожа, попива много бързо.
  • Forever Sun Lips - това е балсам за устни с SPF30, от американската компания Forever Living Products. Когато се нанесе на устните има охлаждащ ефект. Има свеж ментов аромат и е водоустойчив. Предпазва устните от изсушаване и напукване.
За развлечение си нося книга и слушалки за телефона. Имам и надуваема възглавничка, защото не мога да плувам. 


Разбира се да не забравяме и бутилката с вода. Обожавам да пия вода и не ми е никакъв проблем да изпивам по 3 литра през лятото. А когато прегрееш от парещото слънце, няма нищо по-хубаво от глътка студена вода.
Също така си нося и нещо малко за хапване - някакъв плод или крекери.


Това са нещата, които винаги нося на плажа. Споделете кои са вашите долу в коментарите. 


CONVERSATION

0 коментара:

Post a Comment