Silk'n Sonic Clean - Ревю



Здравейте. В днешният пост ще ви представя мнението си за електрическата почистваща четка за лице Silk'n Sonic Clean.

Сдобих се с тази четка като подарък от мен за мен за рожденият ми ден :D. Отдавна исках да пробвам подобна четка, защото наистина лицето ми се нуждае от по-дълбоко почистване.

Комплекта съдържа четка с 2 сменяеми глави, поставка и зарядно. Цената беше 95 лв. от Техномаркет.

Четката е подходяща за ежедневно ползване, много е нежна и мека. Има две скорости - бърза и бавна. Аз използвам бързата, но се препоръчва ако имате по-чувствителна кожа, да използване бавната скорост. Самата четка има таймер и след 60 секунди се изключва сама, тъй като това време е напълно достатъчно за почистване на цялото лице. Препоръчва се да използвате четката 20 секунди на челото, 20 секунди на носа и брадичката и по 10 секунди на бузите. Аз я използвам с почистващата пяна за лице от серията Nutra Effect на Avon. След използване лицето ми е много меко и гладко и не усещам опъване. Определено състоянието на кожата ми се подобри и ми излизат по-малко пъпки.


Самата четка работи на базата на високочестотни вибрации и микропулсации и използва еластичността на кожата, за да я почисти в дълбочина и да отстрани мъртвите клетки. Четката е безжична, лесна и удобна е за използване и е водоустойчива. Аз често я ползвам под душа. С едно зареждане четката издържа около 2 часа и половина. Удобна е за работа, малка е и не тежи и може да си я носите с вас, когато отивате на почивка.


Определено мога да кажа, че съм много доволна от електрическата четка. Никога преди не съм имала толкова гладко лице. Препоръчвам четката с две ръце и смятам, че е незаменима част от грижата за лицето. А вие използвате ли подобни четки за почистване на лицето?

CONVERSATION

2 коментара:

  1. Благодаря! Тъкмо ги гледах в Ензо и се колебая ... чудя се има ли разлика с по-скъпите си събратя ...

    ReplyDelete
  2. Нямам представа дали по-скъпите са по-добри, но мисля, че и тази си върши работата страхотно :)

    ReplyDelete