Zoella Beauty Bags / Козметичните чантички на Zoella Ревю


Едва ли има някой в блог и влог пространството, който да не е чувал за Zoella. Лично на мен тя ми е любимка.

Още откакто видях, че ще пусне своя линия козметични продукти се влюбих в двата козметични несесера. Дълго обмислях дали да ги поръчам от ebay, но там цената беше доста завишена. Но когато ги видях в сайта на feelunique и то с намаление веднага ги поръчах. Може би някой от вас ще се запита за какво са ми два несесера. Истината е, че не можах да реша кой искам повече, затова поръчах и двата :D. Зелената чантичка с очите на Zoella струваше 6,4 £, а тази с морското свинче 5,6 £. Редовната им цена е 8 £.

Изключително много ми харесва дизайна на чантичките. Цветовете са много приятни, а в съчетание с точките са още по-сладурски. Качеството е отлично, отвътре има подплата, ципа е добре захванат. Харесва ми, че козметичните чантички са големи и събират доста неща вътре. Широчината е 18 см, дължината 9 см, а височината също е 9 см. Направени са от PVC и се почистват много лесно с мокра кърпичка.

Разбира се чантичките могат да се използват и не само за гримове, но и като несесер за химикали и други канцеларски материали.






А на вас коя от козметичните чантички ви харесва повече?


CONVERSATION

2 коментара:

  1. Кога си ги взе на намаление?:D

    ReplyDelete
  2. Доста отдавна беше. Мисля, че в средата на юни месец.

    ReplyDelete