Makeup Revolution Flawless Палитра - Ревю



Когато видях тази палитра за пръв път се влюбих. Обожавам неутралните кафеникави и бронзови цветове. Намерих палитрата в enzo.bg, но беше изчерпана. Наскоро проверих пак и вече беше налична, затова си я самоподарих за именния ден. Днес ще ви споделя и впечатленията си от Flawless палитрата.
Makeup Revolution London е английска дрогерийна марка, която предлага голям асортимент от декоративна козметика на много достъпни цени. Flawless палитрата съдържа 32 цвята сенки за очи, а цената ѝ в enzo.bg е 28,90 лв. Общото количество е 16 грама.  Палитрата е опакована в златна картонена кутийка. 



Самата опаковка е черна, лъскава, невероятно стилна и изчистена със златни надписи. Цапа се лесно и остават отпечатъци. Затваря се много стабилно. Вътре има голямо огледало. Няма апликатори или четки. 



Сенките са защитени с прозрачен предпазител, на който са изписани и имената на цветовете. 


Палитрата съчетава матови, перлени и брокатени сенки, идеални за създаването на дневен и вечерен грим. Текстурата е мека и леко маслена, нанасят се и се преливат изключително лесно. Някои от цветовете леко се разпрашват, но не е нищо фатално. 



В лявата част са матовите цветове. Някои от тях не са много пигментирани, както може да видите от суочовете по-долу, но както казах, нанасят се и се преливат лесно. В другата част са по-тъмните перлени цветове. 



Ето и суочовете ред по ред без база и без наслояване, на дневна светлина без светкавица:





На клепачите ги нанасям върху база и издържат цял ден без проблем - не се събират и не избледняват. Наистина прекрасна палитра за всички любители на неутралния грим. Идеална е за пътуване заради стабилната опаковка и голямото огледало. Перфектна е за създаване на цялостен грим, тъй като съдържа няколко различни финиша сенки.
Изключително съм доволна от Flawless палитрата и горещо я препоръчвам. Веднага се превърна в любимата ми палитра. А вие ползвали ли сте нещо от Makeup Revolution?


CONVERSATION

0 коментара:

Post a Comment