Tangle Teezer The Original - Ревю


Tangle Teezer - има ли някой, който все още не е чувал за тези четки? Едва ли. Днес ще ви представя и моето мнение за това световноизвестно изобретение.
Tangle Teezer-а има няколко разновидности в зависимост от големината и формата. Аз избрах да пробвам оригиналния, тъй като другите ми се видяха малки, а и нямам намерение да го нося със себе си в дамската чанта. Цената му беше 15.40 лв. от enzo.bg Избрах си цвета Panther Black - лъскаво, класическо черно. Другите цветове ми се видяха доста странно съчетани и искрящи, затова заложих на класиката.Четката е опакована в прозрачна кутия.


Моята коса е чуплива, заплита се лесно и винаги хвърчи във всички посоки. Мразя да се реша, защото просто не ми харесва как изглежда косата ми сресана :D. Затова прибягвам до гребен само след къпане. Както знаете не е много полезно да решите косата си когато е мокра, но при къдрави и заплитащи се коси ресането е ад ако са изсъхнали. Затова исках и да пробвам тези четки - те са известни с това, че не увреждат и не накъсват косъма и без проблем могат да се използват на мокра или суха коса.


Когато за пръв път използвах Tangle Teezer-а наистина се учудих каква огромна разлика има в сравнение с разресването с обикновен гребен или четка. Изобщо не усетих скубане и успях да се среша много по-бързо. Според производителите свойствата на четката се дължат на съчетанието на дълги и къси зъбчета. 


Четката има и много интересен дизайн, който идеално да пасне в ръката ви. В началото ми беше малко странно и неестествено и не ми беше много удобно за хващане, но след няколко използвания нямам този проблем. 


Също така искам да вметна, че почистването на Tangle Teezer-а е изключително лесно. Космите се махат много лесно след ресане. При основно почистване може да потопите в топла вода и с четка за зъби да изчеткате насъбрали се власинки от основата на зъбчетата. За да удължите живота на четката не я слагайте със зъбчетата надолу, за да не ги изкривите. 
Наистина съм много доволна от Tangle Teezer и препоръчвам на всеки, който има заплитаща се коса. Разресването става бързо и лесно, без скубане и без наелектризиране. Ако искате да си я носите в чантата, изберете Tangle Teezer Compact Styler - по-малка е и има капаче, което защитава зъбчетата от увреждане. А вие използвате ли Tangle Teezer?


CONVERSATION

0 коментара:

Post a Comment