Stationery Haul


Май досега не съм ви споделяла, че обожавам да събирам сладурски канцеларски материали - готини тетрадки и тефтери, цветни химикали, лепящи листчета и т.н. В днешният пост ще ви покажа и последните ми попълнения.
Започвам с нещата, които си поръчах от Aliexpress. Всички са т.нар. sticky notes. Много обичам да си записвам разни неща и да си правя списъци, затова исках и по-интересни листчета. Цените в сайта са направо смешни и има супер яки неща. Единственото досадно нещо е доставката - тези лепящи листчета ги поръчах в средата на март месец и дойдоха чак сега. 


Обожавам всичко свързано с пътувания и затова тази тематика преобладава. 


Пингвинът и коалата пък се състоят от големи и малки листчета и смятам, че ще са много сладурска украса за планера ми. 


А тези кученца пък си имат къщички :D. Доста са малки по размер и едва ли може да се запише кой знае какво на тях, но са страхотни за декорация на планер и отбелязване на неща, свързани с домашния любимец. Поръчах си и вариант с котки, който бяха в кутии, но така и не дойдоха :(. Следващите неща съм ги купувала от магазини във Варна и Пазарджик. Отново са листчета в различни форми и цветове, на които обичам да си правя списъци за пазаруване и да си записвам менюто за седмицата. Големите бележки имат и магнит отзад и са идеални за хладилника. 


Последно имам и тези гумички, които са от Джъмбо. Едва ли ще ми послужат за триене, но пък са страхотна декорация за бюрото. А и аз съм луда по всичко с английски мотиви, така че не можах да се сдържа :D.


Това бяха най-новите ми канцеларски придобивки. А вие обичате ли такива сладурски неща?

CONVERSATION

1 коментара:

  1. Не ги обичам... обожавам ги <3 Много ме е че, че този семестър почти всичко е електронно и не пишем толкова, за да се развихря с тетрадките, листчетата, отбелязването и самото оформяне на нещата.

    ReplyDelete